+381 11 22 70 978 | +381 65 22 70 978

Desago servis je vodeći i najveći servis u Srbiji koji se bavi servisiranjem audio,video,TV tehnike,računara i klima uređaja. Servis je osnovan 1997 godine.Danas poseduje 5 servisnih centara u Beogradu kao i jedan u Novom Sadu.

Desago servis je apsolutni lider u regionu u oblasti servisiranja svih vrsta televizora.22 godine iskustva ,serviseri obučavani u najvećim servisnim centrima širom sveta i hiljade zadovoljnih klijenata su nasa garancija kvaliteta.Pružamu punu tehnicku podršku i najkvalitetniji servis svih vrsta LCD,LED,Plazma i CRT Televizora.Za nas je buducnost sadašnjost,servis SMART,ANDROID i 3D Televizora po najvišim svetskim standardima i najpovoljnijim cenama na tržištu.

Serviseri Desago servisa zaduženi za servisiranje audio i video tehnike su vrhunski profesionalci koji su svoje znanje sticali u  kompanijama kojima je navedena oblast uža specijalnost.Pružamo sve vrste usluga vezanih za audio i video tehniku u najkracem mogucem roku,kako starijih tako i najnovijih digitalnih uredjaja.

Serviseri Desago servisa zaduženi za servisiranje racunara su serviseri sa dugogodisnjim iskustvom u servisiranju racunara,lap topova i tableta svih generacija.Nepostoji softverski ili hardverski problem koji je nerešiv za nas.

Desago servis klima uredjaja se za kratko vreme izborio za jednog od kljucnih igraca u oblasti klimatizacije.Nasi serviseri su specijalizirani za servis i ugradnju svih vrsta klima.Servis,prodaja i ugradnja klima uredjaja po najpovoljnijim cenama i najvišom profesionalnom uslugom.

PREGLED UREDJAJA BESPLATAN!

Copyright © 2018 DeSaGo. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS