+381 11 22 70 978 | +381 65 22 70 978

Servis i popravka usisivača - Desago Beograd, Novi Sad


Kupovina novog usisivača ovih dana može vas dosta koštati. Uz ovakvo ulaganje, želeli biste da imate usisivač koji ima dugačak životni vek. Novi usisivači najčešće dolaze sa samo 12 meseci garancije i nakon isteka iste, ostaće na vama da ga popravljate kada se pokvari. Tamo gde je uglavnom potrebna zamena delova, kao što je motor, trošak može biti skoro isti koliko i nov usisivač.Zašto se radi servis usisivača?

Kada se servis usisivača radi redovno, to će sigurno pomoći da se aparat održi u izvrsnom stanju i da mu se produži životni vek motora ili barem spreči rani kvar. Ovo servisiranje je pored rutinskog održavanja koje treba obaviti u skladu sa preporukama proizvođača (pogledajte uputstvo za ovo). Trebali biste raditi servis usisivača na svakih 12 meseci.


Troškovi servisiranja ne bi trebalo da budu preveliki i smanjiće rizik od velikih popravki zbog loše održavane mašine. Nije preporučljivo da sami servisirate, osim ako ste kvalifikovani i iskusni. Nažalost, nije neuobičajeno da ljudi zanemaruju servisiranje svog usisivača i padne im na pamet tek kada dođe do nekog kvara. Mnogo je efikasnije servisirati usisivač pre nego što se ovo desi i dok serviseri mogu da spreče kvar, do kog će u tom slučaju teže doći.

.
Copyright © 2018 DeSaGo. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS