+381 11 22 70 978 | +381 65 22 70 978

Najčešći kvarovi koji zahtevaju popravku mikrotalasne:


Mikrotalasna ne radi

Ako ste sigurni da je mikrotalasna uključena i da su vrata pravilno zatvorena, krivac je verovatno osigurač. Ako je struja postala suviše jaka ili ste zaglavili vrata mikrotalasne, osigurač je možda pregoreo. Ako posle zamena osigurača i dalje ne funkcioniše, možda je neispravan prekidač za vrata. Pozovite nas za pomoć u popravci mikrotalasne.

Mikrotalasna varniči

Do varničenja može doći ako se u mikrotalasnu ubace folija ili posuđe, ako ima prskanja hrane... U bilo kom od ovih slučajeva pozovite nas za popravku mikrotalasne.

Tanjir se ne rotira

Ako se rotaciona glava ne okreće, možda će biti potrebno da se roler ponovo poravna na mehanizmu za okretanje. Problem može biti uzrokovan istrošenim ili naprslim rotirajućim diskom. Još jedno od problema može biti izazvano motorom sa neispravnim ležištem. Naši tehničari mogu rešiti i popraviti svaki od ovih kvarova.

Mikrotalasna ne zagreva hranu

Ako se mikrotalasna uključuje, ali ne zagreva hranu, a čuje se glasno zujanje, mogli biste imati neispravan magnetron, kondenzator ili diodu. Najbolje je da ih zamene ili popravi profesionalni tehničari za popravku mikrotalasne opreme.

Upravjlačka tabla radi povremeno

Vaša upravljačka tabla može biti oštećena od vode ili prljavštine, sprečavajući vas da pravilno izaberete podešavanja koja želite. To znači da ćete morati zameniti ili popraviti dodirnu tablu kako bi osigurali ispravan rad. Za bilo koji od ovih kvarova pozovite stručnjake iz servisa Desago za popravku mikrotalasne

.
Copyright © 2018 DeSaGo. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS