+381 11 22 70 978 | +381 65 22 70 978

Nakon 22 godina iskustva u oblasti elektronike i servisiranja svih vrsta televizora, nakon nebrojenih specijalizacija, seminara i kongresa širom sveta, u najvećim svetskim kompanijama, inženjeri kompanije Desago su počeli da projektuju LED Televizore sopstvenog brenda "Desago". Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na broj 065 22 70 978.

Led - Desago (55inch)

(78.600)AKCIJA 49.800din rsd

Koristeći svoje ogromno iskustvo servisiranja svih brendova televizora, naš tim se trudio da stvarajući sopstveni brend, izostave i reše sve mane i probleme koji drugi brendovi imaju, ponudivši tržištu proizvod koji je za sve bio nezamisliv a to je "kvalitetno i povoljno". 

"Desago" LED Televizora - proizvodnja


LED TV "Desago" se proizvode u najsavremenijim pogonima koji se nalaze u Srbiji, pod budnim okom naših inženjera koji se trude da svaki proizvod prodje najstrožu kontrolu kvaliteta pre nego što izadje na tržište, a u saradnji sa najvećim svetskim kompanijama  kao što su LG, čije panele koristi. Brojne prednosti koje DESAGO LED TV poseduje u odnosu na druge brendove na tržištu pored kvaliteta i cene su i besplatna dostava na kućnu adresu sopstvenom tehničkom službom, kao i najbrža servisna podrška na svetu ! 

Naime dok sve kompanije koriste zakonski rok koji iznosi 45 dana za rešavanje servisnog problema u garantnom roku, kompanija Desago to rešava u roku od 24 časa od klijentovog poziva. Naime, u tom roku će naša tehnička služba preuzeti TV od klijenata (besplatno)  i obavestiti ga o statusu uredjaja a uredjaj će biti vraćen sa servisa klijentu na kućnu adresu (takodje besplatno)  najviše za 48h od upućenog prvog poziva. KVALITET, CENA, POUZDANOST, BRZINA !!!

BUDUĆNOST JE STIGLA 

DESAGO LED TELEVIZORI

BESPLATNA ISPORUKA I BESPLATNA INSTALACIJA KANALA

.
Copyright © 2018 DeSaGo. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS